Levertijden Verzend-indicatie

postnl_bezorgd-170

Over de verzending van de artikelen op deze website zijn wij vrij duidelijk. Bij ieder artikel ziet u een verzend-indicatie.

Verzend-indicatie:

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld en betaald dan wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd. Dit geldt voor 99% van alle bestellingen. Je kunt hieraan echter geen rechten ontlenen wanneer dit niet lukt. Bij spoed whatsappWhatsapp ons of bel 0031 (0)515 700 287 ons na plaatsen van je bestelling.

Aflevering:

  • Pakketten worden na verzending meestal de eerst volgende dag bij je aangeboden. Je ontvangt per e-mail status wijziging dat je bestelling is verzonden. Door op de link te klikken kun je de zogenaamde track and trace code zien waarmee je online de status van het pakket kunt volgen.
  • Voor Brievenbuspost is dit meestal ook het geval, dit is echter afhankelijk van het beleid van POSTNL in jouw regio.
  •  Op zondag wordt er niet bezorgd.

Je kunt aan de verzend-indicatie geen rechten ontlenen. Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Het kan dus zijn dat een artikel niet direct voorradig is in de winkel aan de Nieuwmarkt 15 in Bolsward. De klanten die geen internet-bestelling plaatsen, maar op deze website een artikel hebben gezien dat in de winkel willen afhalen, willen wij dan ook adviseren om eerst even met ons te bellen of een artikel voorradig is alvorens langs te komen in de winkel. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Wij reserveren het artikel indien nodig meteen voor je.

Wanneer je betaald hebt, worden de artikelen verstuurd. Je ontvangt altijd per e-mail een bericht wanneer uw bestelling verstuurd is.

Aanvulling:
Mocht het door onvoorziene omstandigheden langer dan 1 werkdag duren voordat wij je bestelling kunnen uitleveren, ontvang je hierover direct per e-mail of telefoon bericht. Wij geven dan ook de verwachte verzend-datum aan.

Voor meer informatie over onze leveringsvoorwaarden zie voorwaarden.